Chinese vrouwen als levenspartner ?

Daten met Chinese vrouwen

Chinese vrouwen zijn meestal zorgzaam, beleefd en zachtaardig. Ze hebben de neiging om zacht te spreken en hun zachte houding maakt ze zeer charmant. Chinese vrouwen zijn meestal erg familie-georiënteerd en serieus over het huwelijk. Meestal zetten ze familie als hun eerste prioriteit in het leven. Individuele onafhankelijkheid is dus van minder belang. Chinese vrouwen zijn over het algemeen fysiek aantrekkelijk en zijn meestal slank. Ze worden vaak beschouwd als sierlijk en delicaat.

De meeste Chinese vrouwen hebben de neiging om zuinig te zijn en hebben vaak de leiding over het gezinsbudget. Ze geven meestal de voorkeur om geld te sparen voor de toekomst in plaats van het uit te geven. Chinese vrouwen hebben de neiging zeer loyaal en trouw te zijn. Het is zeldzaam dat een Chinese vrouw haar man zou bedriegen. Chinese vrouwen zijn toegewijd aan hun echtgenoten en hun gezin. Echtscheiding is over het algemeen ondenkbaar als het gaat met een gevoel van grote schaamte en gaat in tegen de overtuiging dat familie het belangrijkst is. Als een Chinese vrouw gescheiden is, is het waarschijnlijk dat haar man haar verliet.

Chinese vrouwen waarderen in het algemeen de eenvoudige geneugten van het leven. Als een Chinese vrouw een man heeft die van haar houdt, een warme familie om voor te zorgen en een stabiele relatie, is ze meestal tevreden en gelukkig.

Waarom willen Chinese vrouwen trouwen met een westerse man ? Veel alleenstaande Chinese vrouwen vinden geen man in China. Veel Chinese vrouwen hebben het gevoel dat het moeilijk is om een goede Chinese echtgenoot te vinden. Chinese vrouwen waarderen het ook dat westerse mannen meestal meer respect tonen voor vrouwen en zijn over het algemeen beleefd, hoffelijk, zorgzaam en attent. Westerse mannen geven de vrouw ook meer kans om als gelijkwaardige partner aanzien te worden. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aanbevolen post

Estse vrouwen, ontmoet deze prachtige vrouwen uit Estland

Estse vrouwen voor huwelijk Estse vrouwen zijn erg mooi. Deze prachtige vrouwen zijn te vinden op tal van Russische dating sites. Estse v...