Op zoek naar vrouw uit het buitenland ?

Laten we eerst eens kijken naar de belangrijkste redenen waarom sommige mannen een poging wagen om een buitenlandse vrouw te trouwen.

- Meer dan wat dan ook, hij vind in Nederland niet de vrouw die hij zoekt of kan ze niet vinden.

- De meeste Nederlandse vrouwen zijn te kieskeurig. Mannen beseffen dat Nederlandse vrouwen vaak te selectief zijn.

- Nederlandse vrouwen niet meer willen fungeren als huisvrouw, maar eerder hun eigen carrière willen uitbouwen. Vele vrouwen wil niet settelen om enkel maar voor het gezin te zorgen.

- Sommige mannen proberen de hoge onderhoudskosten van de Nederlandse vrouw te vermijden.

- Helaas zijn er sommige mannen die proberen om een jonge vrouw te trouwen. Hij is alleen maar op zoek naar een vrouw die maar half zo oud is als hij.

- Nederlandse mannen zoeken de vrouw van hun dromen in het buitenland, omdat ze hun droom van de ideale vrouw in Nederland niet kunnen waarmaken. Schoonheid primeert.


- Een buitenlandse vrouw kan gemakkelijker gekneed worden naar de wensen van zijn hand, De buitenlandse vrouw luistert mede gezien zij volledig afhankelijk is van haar man. Deze machtspositie spreekt bepaalde mannen aan.

- Buitenlandse vrouwen zijn in het algemeen meer sexy gekleed dan de gemiddelde Nederlandse vrouw. Kijk maar naar de Oost-Europese vrouwen, de meeste vrouwen zijn kort gerokt en dragen hoge haken. Het is ook algemeen bekend dat bijvoorbeeld Oekraïense meisjes minder preuts zijn dan andere vrouwen.

- Als je de kans hebt om Rusland te bezoeken, zal u zeker verbaast zijn van de vele mooie vrouwen op straat. Rokken en mini-rokjes zijn nog steeds populair bij veel Russische dames. Russische vrouwen zijn blij om een vrouw te zijn en willen dit graag tonen. Ze zijn charmant en verzorgen zichzelf goed. Als je in een rij honderd 18-jarige meisjes ziet uit Rusland en het Westen (gelieve me niet te vragen welke uitzicht je zal krijgen). Russische vrouwen kleden zich anders dan Nederlandse vrouwen; Russische vrouwen hebben zelden overgewicht en het meest opvallende verschil is de expressie. Russische vrouwen kijken veel warmer en charmanter. Het is moeilijk uit te leggen; als je maar voor 1 dag in Rusland zou je me zeker begrijpen. Het oude spreekwoord zegt: intelligentie van een meisje is afhankelijk van haar huidige kapsel en kleding. Ik kan hetzelfde over schoonheid van de Russische vrouwen.

Russische dames voor romantiek



Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aanbevolen post

Estse vrouwen, ontmoet deze prachtige vrouwen uit Estland

Estse vrouwen voor huwelijk Estse vrouwen zijn erg mooi. Deze prachtige vrouwen zijn te vinden op tal van Russische dating sites. Estse v...