Wat zijn de voordelen van een relatie met een Russische vrouw ?

Voordelen van een relatie met een Russische vrouw

De meeste Russische vrouwen zijn zeer romantisch en aanhankelijk. Russische vrouwen zijn zeer vrouwelijk en familie-georiënteerd. Ze zoeken naar de lange termijn, serieuze relatie met een man en verwachten dat hij aan het hoofd van het gezin staat. Russische vrouwen dromen over een sterke familie en een zorgzame echtgenoot. Voor een Russische vrouw is het uiterlijk van de man niet zo belangrijk, maar toewijding, oprechtheid en wederzijds begrip zijn wel belangrijk voor een Russische vrouw. Het leven in Rusland is vol van dramatische gebeurtenissen en instabiliteit. Het is te wijten aan de Russische economie, de politieke situatie en de kleurrijke Russische geschiedenis, die Russen gewend zijn om in te leven. Inflatie, niet reguliere salarisbetalingen, werkloosheid, toename van de regionale oorlogen, alcoholisme, roken zijn de trieste feiten in het dag dagelijks leven van een rus. Een verantwoordelijke partner voor het leven is moeilijk te vinden in de moderne Russische samenleving. Verder, is het algemeen bekend dat er minder mannen zijn dan vrouwen in Rusland.

De gemiddelde levensverwachting van de Russische man is ongeveer 52 jaar. Er zijn meer dan 20 miljoen meer vrouwen dan mannen! Plus mannen sterven eerder, velen in de bloei van hun leven, of ze zijn onderhevig aan ernstige ziekten. Hierdoor kan elke tiende vrouw in de leeftijd van dertig geen levenspartner vinden. Als gevolg van het koude weer en de Russische tradities, Russische mannen drinken wodka "het is vele gevallen de enige manier van ontspanning." Instabiliteit leidt tot stress, stress betekent drinken van sterke drank. Meer drinken, meer problemen. Ongecontroleerd drinken brengt ook om meer wanhoopsdaden. Russische mannen met drankproblemen gaan vaal scheiden en kunnen niet meer instaan voor het gezin, bijgevolg gaat ze scheiden. De Russische vrouw zoekt een oplossing voor het gezin, maar is de situatie met de onverantwoordelijke mannen in Rusland meer dan beu.
Dit probleem bestaat ook in andere landen, maar niet op zo'n grote schaal. Veel Russische vrouwen hebben tevens last van fysiek en moreel misbruik door hun man. Buitenlandse mannen drinken in het algemeen niet zo veel en leven over het algemeen gezonder en hebben veel meer verantwoordelijkheidsgevoel.

Een Russische vrouw is meer familie georiënteerd dan een Russische man. In het geval dat er iets mis is met het huwelijk gaat, zal de Russische vrouw proberen om het gezin recht te houden, in plaats van de man. Russische vrouwen begrijpen dat buitenlandse mannen ook familie-georiënteerd zijn. Een buitenlandse man kan ook meer veiligheid en financiële stabiliteit bieden, maar het belangrijkste voor de Russische vrouwen is dat hij bereid is zijn verantwoordelijkheid op te nemen. De meeste Russische mannen van boven de 30 jaar hebben een zeer harde tijd gehad om zich aan te passen aan een vrijhandelszone economie. De rol van de Russische mannen is sterk veranderd. Ik kan zeggen, Russische mannen en Russische vrouwen zijn vaak niet meer op elkaar afgestemd. Russische mannen zijn vaak financieel afhankelijk van hun ouders. Russische mannen verschuiven vaak hun problemen door naar de partner. Russische vrouwen nemen veelal alle taken opzich en moeten vaak het huishouden, de opvoeding van kinderen en een loopbaan combineren. Omdat voor Russische vrouwen het belangrijkste het gezin en de kinderen zijn.

Russische vrouwen zijn vrouwelijk, zacht en goedhartig en ze hebben de steun van een goede man en echtgenoot nodig. Dat is de reden waarom, Russische vrouwen denken dat westerse mannen hun gaan waarderen.



Russische vrouwen willen daarom een westerse man vinden. westerse mannen zijn vriendelijk, respectvol, zijn oprecht. Het onafhankelijk mannen en tegelijkertijd zorgzaam, die weten wat ze willen in de familie. Een Russische vrouw kan erg dankbaar, loyaal, zorgzaam en toegewijd zijn en dat maakt het voor westerse mannen zeer aantrekkelijk!

Europese landen zoals Engeland, Frankrijk, Duitsland en Nederland zijn erg populair, omdat ze geografisch dichter bij Rusland liggen. Amerika, Canada, Australië zijn liggen verder, maar het zijn tevens goed ontwikkelde landen en de mensen spreken Engels ! En het Engels is de meest voorkomende onderwezen taal in de Russische scholen. De meeste Russische vrouwen zijn ook heel vlot in het leren van andere talen. Russische vrouwen zullen er als aan doen om de taal van het land waar ze wonen snel eigen te maken. Een Russische vrouw is de ideale levenspartner als je een gezin wenst te stichten. Russische vrouwen hebben traditionele opvattingen, vaak is dit waar buitenlandse mannen naar op zoek zijn, als het gaat in het vinden van een buitenlandse vrouw. Russische dames zoeken in het algemeen een iets of wat oudere man die weet wat hij wil. Misschien ben je nu overtuigd dat een Russische vrouw jou liefdesleven een nieuwe dimensie kan geven ?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aanbevolen post

Estse vrouwen, ontmoet deze prachtige vrouwen uit Estland

Estse vrouwen voor huwelijk Estse vrouwen zijn erg mooi. Deze prachtige vrouwen zijn te vinden op tal van Russische dating sites. Estse v...