Een traditioneel Russisch huwelijk met een Russische dame ?

Een Russisch huwelijk met een Nederlandse man en een Russische dame

Een huwelijk volgens de Russische tradities

Als je als Nederlandse man wil trouwen met een Russische vrouw, kan je een huwelijk met Russische tradities en gewoonten arrangeren. Weet je wat er gebeurt tijdens een Russische bruiloft ?

Een Russische bruiloft is heel anders dan een Nederlands huwelijk. Bijvoorbeeld, een Russisch huwelijk gaat om de Russische tradities, de aanwezigheid van een moderator, bruidsmeisjes en getuigen. Een Russische huwelijk zal plaats vinden in de aanwezigheid van de hele familie en vrienden. 

Hoe doe je een huwelijksaanzoek op z'n Russisch ? Over het algemeen vraagt de man ​​het meisje: of ze willen trouwen. De man geeft geen trouwring, maar meestal bloemen. Om een Russisch ​​meisje te trouwen, vraagt de partner naar "de hand en het hart" van zijn geliefde aan de vader van het meisje. Als alle partijen het eens zijn, kan men de voorbereidingen voor de bruiloft beginnen.

Russische dames
Je moet beginnen met de voorbereiding van de bruiloft 2 tot 3 maanden voor de start, in tegenstelling tot wat in Nederland gebruikelijk is, in Nederland kan voor dit evenement gemakkelijk een jaar worden uitgetrokken. 

De huwelijksvoorbereiding is heel eenvoudig. U moet de aankoop van de trouwringen, trouwjurk, voertuigen voor een bruiloft, een zaal voor het feest, drankjes voor de gasten organiseren, of je neemt een huwelijks organisator onder de arm. In de eerste plaats, willen de Russische dames graag alles onder controle hebben, dus beter organiseer je als zelf. Maar de verlovingsringen worden gekocht op de huwelijksceremonie zelf, de betaling moet op het moment door de man gebeuren. Russische tradities geven de voorkeur aan eenvoudige gouden trouwringen zonder edelstenen. De verloofden moeten de verlovingsringen dragen op de ringvinger van de rechterhand.

Russisch meisje
Je moet de trouwjurk meestal kopen in een speciale winkel met huwelijkskledij. Sommige Russische vrouwen naaien hun trouwjurk zelf. Russische bruiden kiezen traditioneel voor een witte trouwjurk.

Het Russische deel van de bruiloft en processie. Om dit te doen, moet je auto's bestellen en vraag aan vrienden en familie om u te helpen decoreren van de auto's. De auto's zijn versierd met ballen, bloemen, linten, om een feestelijke sfeer te creëren. 

Het banket wordt meestal uitgevoerd door een restaurant. Er moet veel drank en eten zijn voor de gasten en vooral veel alcohol. Als iedereen goed bezopen is, kun je zeggen dat je huwelijk een succes was. Alle kosten voor het huwelijk zijn gelijkelijk verdeeld onder de families van de bruid en bruidegom. Na de bruiloft, kunnen de jonggehuwden vertrekken op huwelijksreis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Aanbevolen post

Estse vrouwen, ontmoet deze prachtige vrouwen uit Estland

Estse vrouwen voor huwelijk Estse vrouwen zijn erg mooi. Deze prachtige vrouwen zijn te vinden op tal van Russische dating sites. Estse v...